Priya Chauhan

Gynækolog – Ejer

Jeg har speciallægeanerkendelse i obstetrik og gynækologi fra både Indien (1991) og Danmark (2001). Jeg har også erfaring i fertilitetsbehandling og almen gynækologi med endoskopi og “minimal invasive kirurg”. Jeg taler flydende dansk, engelsk, hindi, marathi og urdu. Jeg deltager aktivt i diverse kongresser og har selv præsenteret foredrag ved flere videnskabelige kongresser. Jeg fik guldmedalje for at være den bedste foredragsholder i NFOG kongres (2004) og  ved Indiske speciallæge embedseksamen i 2001.

Jeg er medlem i flere akademiske selskaber som DSOG (Danske Selskab for Obstetrik og Gynækologi), DFS (Danske fertilitet selskab), ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology), ISMAAR (International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction) og AAGL (Advancing minimally invasive gynecology worldwide).

 

Læs mere om Priya her

Rikke Sams Mathisen

Lægesekretær

Uddannet lægesekretær 1994 & Diplomuddannelse i Ernæring (Metropol) 2013.

Har været ansat i gynækologisk speciallæge praksis på Frederiksberg (1988-1994). Herefter fødegangen Hvidovre Hospital (1994-2004) & Herlev Hospital (2004-2007), Dagkirurgisk. Herefter i gynækologisk speciallæge praksis Herlev (2007-2022) og fra 2023 gynækologisk klinik Rungsted Kyst. Har gennem tiden haft mangeartede arbejdsopgaver i speciallæge praksis, navigeret i mange forskellige IT-systemer. 

I Rungsted Kyst klinikken varetager jeg administrative opgaver, passer telefontiden med tidsgivning, spørgsmål, svar på prøver og vejleder i de undersøgelser eller behandlingsforløb der er aftalt. Derudover tager jeg blodprøver og vaccinerer og jeg er med på undersøgelsesstuen ved undersøgelser eller mindre operative indgreb. 

Ditte Boesgaard Holm

Jordemoder

Uddannet jordemoder fra København 2006
Fra 2006-2009 ansat som fødegangsjordemoder på Hvidovre Hopspital
Fra 2009-2016 ansat som skanningsjordemoder på Rigshospitalet Føtalmedicinsk afdeling, hvor jeg er oplært i alle typer diagnostiske graviditetsskanninger.
Efterfølgende har jeg fra 2016-2019 været ansat på privatklinik skanningsklinik som skanningsjordemoder.
Fra 2019-2020 har jeg vikarieret som skanningsjordemoder på Roskilde Hospital.
Certificeret i nakkefold (FMF) og  misdannelsskanning.
Oplært i 3D/4D skanning og tidlige skanninger.
Jeg udfører alle former for gravid skanninger,  kontrol skanner oplagte spiraler, tager blodprøver og har samtaler omkring provokeret abort og vejleder og ultralydsskanner i den forbindelse.

Camilla Kümmel

Sygeplejerske & Akademisk Master i Sexologi

Uddannet Professionsbachelor i Sygepleje på Diakonissestiftelsens sygeplejeskole, 2008. Herudover Master i Sexologi fra Aalborg Universitet, 2019.

I mine tidligere ansættelser har jeg beskæftiget mig med sygepleje af børn med sjældne sygdomme, gynækologi samt skannet gravide via mit arbejde som skanningssygeplejerske, i privat og offentlig regi. Indenfor det gynækologiske varetager jeg flere kliniske opgaver såsom: smear, vaginalpodninger, medicinsk abort – skanning, samtale og information, kontrol af spiral, skift af vaginalringe, blodprøver mm. Du taler med mig når du ringer til klinikken og du vil møde mig under planlagte indgreb hvor jeg er klar til at støtte, vejlede og drage omsorg for dig som patient. Jeg udfører også alle obstetriske skanninger fra de tidlige skanninger til køns,- og 3D/4D skanninger.

Herudover vil jeg deltage i udredningen af underlivssmerter og seksuelle problematikker samt varetage sexologisk rådgivning.

Birgit Arentoft

Gynækolog vikar (kun ved fravær af Priya)

Jeg er uddannet læge i 1978, speciallæge i 1988 og med i de for gynækologer videnskabelige selskaber, hvor jeg deltager i kongresser. Jeg var medstifter af GynKlubben, som står for videreuddannelsen af de praktiserende gynækologer.

Arbejdet i Bangladesh, Nicaragua og Sverige.

I Danmark har jeg arbejdet på forskellige hospitaler i København og på Sjælland. Havde i 6 år deltidsspeciallægepraksis på Amager og derefter speciallægepraksis i 25 år i Herlev.

Jeg taler Dansk, Spansk, Engelsk og Svensk.

Jeg har undervist lægestuderende og praksispersonale gennem mange år.

 

Rie Adser Virkus

Gynækolog vikar (kun ved fravær af Priya)

Jeg er uddannet læge i 2004 og speciallæge i 2017. Jeg er aktuelt ansat som overlæge på Nordsjællands Hospital, Gynækologisk Obstetrisk Afdeling.

Jeg har derudover også været ansat på Rigshospitalet og arbejdet på flere andre sygehuse på Sjælland.

Jeg er medlem af Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi. Er aktuelt aktiv i flere forskningsprojekter og deltager aktivt i forskellige kongresser og kurser.

Jeg har undervist lægestuderende igennem mange år og er desuden med til at planlægge kurser for lægepersonale og jordemødre omkring akutte, livstruende tilstande.

Jeg taler Dansk, Engelsk og Norsk. Desuden en lille smule Tysk og Spansk.

Jana er sekretær og du vil møde hende i receptionen og når du ringer i telefontiden. Jana er også oplært i at tage blodprøver.